Activiteiten

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Kinderboerderij dan verwijzen we u naar de Facebookpagina van Kinderboerderij Doniastate Stiens

https://www.facebook.com/kinderboerderijdoniastatestiens/

Dieren

Leer de boerderijdieren kennen op Kinderboerderij Doniastate. Kijken, ruiken, aaien en soms knuffelen. Er is veel te vertellen over onze dieren en waar ons voedsel vandaan komt. Zo hebben we bij de meeste dieren een informatiebord hangen. Leuk en leerzaam gaan goed samen.
We hebben geitjes, konijnen, kippen, en nog een heleboel andere dieren. Het is een echte beestenboel.

Naast de ” gewone ” boerderijdieren, hebben we ook zeer bijzondere dieren die je niet zo vaak tegenkomt.
Je kunt denken aan alpaca’s.
Dagelijks is ons team van enthousiaste medewerkers druk in de weer om alle dieren op de juiste wijze te verzorgen.

Spelen

Naast het aaien en knuffelen van dieren, kun je bij ons nog veel meer beleven. We hebben een speeltuin met diverse speeltoestellen waaronder een leuke trapautobaan.
En wat dacht je van onze speurtuin.

Vlindertuin

Restaurant

In ons restaurant kun je genieten van koffie, thee, fris of een ijsje. Ook worden er lekkere pannenkoeken geserveerd van het meel van de Stienser molen.
Natuurlijk kunt u ook iets kiezen uit ons uitgebreide assortiment.

Terras

De meest favoriete plek in de zomer is wel het zonneterras. Vanuit de gezellige picknickbanken heb je goed overzicht op de spelende kinderen. Een prettig idee dat je oog kunt houden op de kleinste, terwijl de wat oudere vrij kunnen genieten van alle activiteiten verderop in de kinderboerderij. De in en uitgang ligt bij het terras.

 Feestje

Kinderfeestjes:
Ben je jarig? Dan wordt het pas echt groot feest met een feestje bij Kinderboerderij Doniastate. Je kunt spelen en eten met je vriendjes en vriendinnetjes. Kies voor jou feestje een speciaal kinderfeestje arrangement. Er wordt een tafel in het restaurant voor je gereserveerd waar je gezellig met je vrienden om heen kan zitten. Kies je voor arrangement nummer 3, dan gaan je vriendjes met een verrassingszakje naar huis en voor de jarige zit er zelfs een klein cadeautje bij. Let op! Graag van te voren telefonisch reserveren.

Schoolreisjes:

Zoek je een leuke plek voor een schoolreisje? Kinderboerderij Doniastate is overzichtelijk en kindvriendelijk. Geen lange wachtrijen en de kinderen kunnen onbeperkt spelen.
Een schoolreisje blijft zeer betaalbaar in combinatie met speciaal arrangement. Er zijn drie verschillende arrangementen mogelijk. Bij de reservering vertellen we je graag de mogelijkheden.

  • Arrangementen zijn alleen mogelijk bij groepen en kinderfeestjes.
  • Arrangementen kunnen niet gecombineerd worden met gezinskaarten.

Let op!!

Opgave arrangementen en reserveringen alleen telefonisch of aan de balie van maandag t/m vrijdag.

NIET mogelijk via email!

Winkeltje:

In het winkeltje van Doniastate worden kleine cadeautjes, knuffels en sleutelhangers verkocht. Laat je verrassen door het assortiment!
Wil je een lekker ijsje? Er hangt een ijskaart met een uitgebreid assortiment.
Ook worden er verschillende meelsoorten van de molen van Stiens verkocht.

Toiletten
Je kunt bij ons gratis gebruik maken van het toilet. Voor de aller kleinsten is er een commode aanwezig.

GRATIS parkeren
Op het ruime, nabijgelegen parkeerterrein kun je gratis parkeren. Aan de ingang van ons parkeerterrein is een paal geplaatst die de toegang tot het parkeerterrein blokkeert als de kinderboerderij gesloten is. Het parkeerterrein wordt een kwartier na sluitingstijd afgesloten voor auto’s.

Iets te vieren?
Nodig je vrienden en familie uit op de kinderboerderij. Je kunt hen in het restaurant bijvoorbeeld trakteren op wat lekkers.
Vraag gerust naar de mogelijkheden!