Activiteiten

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Kinderboerderij? Ga dan naar de Facebookpagina van Kinderboerderij Doniastate Stiens

https://www.facebook.com/kinderboerderijdoniastatestiens/

Dieren 

Op Doniastate wonen zo’n 300 dieren. Denk hierbij aan verschillende soorten vogels, eenden, kippen en knaagdieren. Naast de “standaard” kinderboerderij dieren zoals geiten, schapen, ezels, paarden en konijnen etc. leven er speciale dieren op Doniastate zoals (land) schildpadden, gekko’s en zelfs een axolotl. 

In onze knuffelweides kan iedereen, die dat leuk vindt, met de geiten en schapen spelen en knuffelen. 

Iedere dag staat er een enthousiaste groep medewerkers klaar om ervoor te zorgen dat alle dieren op de juiste manier verzorgd worden. 
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze dieren, dan kunt u altijd terecht bij onze medewerkers, zij helpen u graag verder. 

Spelen

Naast het aaien en knuffelen van dieren, kun je bij ons nog veel meer beleven. We hebben een speeltuin met diverse speeltoestellen waaronder een leuke trapautobaan. 

Kabouterbos

Vlindertuin

Restaurant

In ons restaurant kunt u terecht voor een kop koffie, thee of frisdrank. Daarnaast serveren de medewerkers huisgemaakte cake, appeltaarten en pannenkoeken. U kunt ook kiezen voor een één van onze panini’s, tosti’s of frituursnacks.    

Terras

De meest favoriete plek in de zomer is wel het zonneterras. Vanuit de gezellige picknickbanken heb je goed overzicht op de spelende kinderen. Een prettig idee dat je oog kunt houden op de kleinste, terwijl de wat oudere vrij kunnen genieten van alle activiteiten verderop in de kinderboerderij. De in en uitgang ligt bij het terras.

Feestje

Kinderfeestjes:
Jarig? Dan wordt het pas echt groot feest met een feestje bij Kinderboerderij Doniastate. Spelen en eten met vriendjes en vriendinnetjes. Kies voor het feestje een speciaal kinderfeestje arrangement. We reserveren een tafel in het restaurant waar de jarige gezellig met de vrienden kan zitten. 

Schoolreisjes:

Op zoek een leuke plek voor een schoolreisje? Kinderboerderij Doniastate is overzichtelijk en kindvriendelijk. Geen lange wachtrijen en de kinderen kunnen onbeperkt spelen.
Een schoolreisje blijft zeer betaalbaar in combinatie met speciaal arrangement. Er zijn drie verschillende arrangementen mogelijk. Bij de reservering vertellen we graag meer over de mogelijkheden.

  • Arrangementen zijn alleen mogelijk bij groepen en kinderfeestjes.
  • Arrangementen kunnen niet gecombineerd worden met gezinskaarten.

Onze arrangementen: 

  • Arrangement 1  entree, ijsje, limonade, snoep  €4,50
  • Arrangement 2  entree, ijsje, limonade, patat €6,00
  • Arrangement 3  entree, ijsje (naar keuze), limonade, patat + verrassing €8,00


Let op!!

Opgave arrangementen en reserveringen alleen telefonisch of aan de balie van maandag t/m vrijdag.

Winkeltje:

In het winkeltje van Doniastate worden kleine cadeautjes, knuffels en sleutelhangers verkocht. Word verrast door het assortiment!
Zin in een lekker ijsje? Er hangt een ijskaart met een uitgebreid assortiment. Ook worden er verschillende meelsoorten van de molen van Stiens verkocht.

Toiletten
Maak bij ons gratis gebruik van het toilet. Voor de aller kleinsten is er een commode aanwezig.

GRATIS parkeren
Op het ruime, nabijgelegen parkeerterrein kunnen bezoekers gratis parkeren. Aan de ingang van ons parkeerterrein is een paal geplaatst die de toegang tot het parkeerterrein blokkeert als de kinderboerderij gesloten is. Het parkeerterrein wordt een kwartier na sluitingstijd afgesloten voor auto’s.

Iets te vieren?
Nodig vrienden en familie uit op de kinderboerderij.
Vraag gerust naar de mogelijkheden! Dit kan via de mail, telefonisch of aan de balie.